Oogspanner

De Oogspanner is een blankhouten  baarplank. Een eenvoudige plank met opstaande randen. De overledene ligt opgebaard op deze plank.

De baarplank heeft alleen een matras en een kussen van ongebleekt katoen. Deze zijn gevuld met houtkrullen. Er is dus geen deksel bij!

 

De plank kan worden gebruikt voor een begrafenis of een crematie. Het gebruikt van een lijkwade is hierbij vaak verplicht en in elk geval aanbevolen!

 

Op foto 3 is de baarplank afgebeeld zónder matras; ook dat is mogelijk; met alleen een lijkwade.

Er zijn vele soorten  lijkwades verkrijgbaar. Een voorbeeld hiervan kunt u vinden en eventueel bestellen op de de volgende link: https://www.wikkelgoed.nl/lijkwaden/

 

De afmetingen van de baarplank zijn:

Binnenkant: 201 cm. lang en 61 cm. breed aan het hoofdeind. Het voeteneind is 51. cm breed. De opstaande rand is zonder matras 13 cm hoog . de matras is enkele centimeters dik. De maximale afmetingen  aan de buitenkant zijn: 216 cm. lang en 76 cm. breed.

 

Prijs  €299,00   inclusief bezorgkosten (60 km)

Bij levering binnen een afstand van 60 kilometer rondom Steenwijk is de bezorging gratis! Voor afstanden verder dan 60 km worden bezorgkosten berekend: klik hier.

 

Voor meer informatie of bestellen kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bellen of WhatsAppen mag natuurlijk ook: 06 50 20 86 01.

 

  Naam

  Email

  Telefoonnummer

  Bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Klik hier voor de Privacy-verklaring