Modellen naar wens

Modellen naar wens

Zoals genoemd op de homepage maak ik twee producten: grafkisten, daar horen (helaas) ook de kindermodellen bij en houten urnen.  

Echter, het is mogelijk om modellen modellen naar wens laten maken: een afwijkende maat; niet alleen grotere maten, maar ook kleinere maten. Want een uitvaartkist of doodskist van twee meter lang voor iemand van 1,5 meter is niet altijd een match.

Ook  een doodskist of houten urn van bijzondere of ongewone houtsoorten  realiseer ik graag voor u. Houdt hierbij wel rekening met een langere levertijd…

Een kist mag niet van metaal zijn; wel van afbreekbare materialen, zoals karton, riet of biezen. Dat geldt ook voor de bekleding: deze moet eveneens afbreekbaar zijn.

Er zijn ook mensen die voor hun laatste rustplaats uitgesproken ideeën hebben. Dit kan zijn een andere vorm, kleur of grootte. Als die in hout te realiseren zijn, voert Willem die graag uit.

Een geruststellende gedachte: je hebt zelf de regie over de doodskist of urn die precies past jouw idee.

Neem er de tijd voor. Dit geldt niet alleen voor het uitzoeken van de kist: ook  voor uit uitzoeken van een rouwkaart en het samenstellen van een uitvaartceremonie. Dat hoeft niet in een paar uur beslist te worden. 

 

Want hiervoor krijgt men maar één kans. Het zou daarom erg jammer zijn dat men achteraf spijt krijgt: ‘had ik het maar anders gedaan’.

Ook voor houten urnen of as-kistjes kunt u terecht bij ondergetekendeHeeft u hiervoor specifieke wensen, neem dan contact op. kijk ook eens bij de urnen: www.dekistenmaker.com/urnen  

 

 

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bellen of WhatsAppen mag natuurlijk ook, tel: 0650208601

 

  Naam

  Email

  Telefoonnummer

  Bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]