kinderkisten blank

 Kinderkistjes blankhout. (drie formaten)

Het ontwerpen van een kinderkist is ongelooflijk moeilijk; moet een kistje geschilderd worden? Welk kleur? Welke sluiting moet er op: het traditionele bolletje op de bovenkant? Moeten er handvatten aan, zo ja hoeveel? Binnenbekleding en matras: zo ja in welke kleur? Zomaar een paar vragen.

Om die reden heb ik kinderkistjes van blankhout (drie formaten)  gemaakt:

  • Blankhout betekend hier onbehandeld hout en licht van kleur.
  • Afgeronde hoeken: dat geeft een vriendelijke uitstraling.
  •  Géén sluiting: het bolletje aan de bovenkant kan ik er (gratis) op maken. ! Ook wordt een kist vaak gesloten met een (eigen) lint, maar heb je zelf ideeën, dan hoor ik dat graag!
  • Géén handvatten. Deze zijn niet perse nodig; het voordeel is dat de kist ‘direct’wordt gedragen. Wil je er handvatten aan, dan doe ik dat graag!(gratis)
  • Binnenbekleding; deze is van ongebleekt katoen en ook op de bodem ligt een dekentje van ongebleekt katoen: een neutrale kleur. Het is altijd mogelijk om een eigen dekentje op de bodem te leggen.
  • De kist kan vanzelfsprekend blank blijven, maar het onbehandelde hout is ook heel geschikt om op te tekenen, schilderen, verven, beplakken; naar eigen wens!

Ook zou ik iets in het hout kunnen frezen:, zoals een tekst of een afbeelding van bijvoorbeeld een vlinder, beertje of andere afbeeldingen. Afhankelijk van het formaat is de meerprijs hiervan maximaal €60,-. Vraag naar de mogelijkheden!

Belangrijk is wel om goed op de afmetingen te letten!!  Andere afmetingen zijn mogelijk: de levertijd zal ca. 1 dag zijn.

De drie kisten hebben ook hier vlindernamen gekregen:

 

Bonte Beer. Kinderkistje blankhout.

Het kleinste kistje:

afmetingen binnenkant: 41 lang en 22,5 breed aan het hoofdeind. Het voeteneind is 18,5 cm breed. het hoofdeind is 14 cm hoog.

€ 110,00  Voor bestellen en/of info zie onder aan deze pagina.

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Eekhoorn. Kinderkistje blankhout.

Afmetingen Eekhoorn (binnenkant): Lengte: 64,5 cm en de breedte aan het hoofdeind is 24,5 cm . De breedte aan het voeteneind is 23 cm. De hoogte is 19,5 cm aan het hoofdeind en 18 cm aan het voeteneind.

€ 140,00  Voor bestellen en/of info zie onder aan deze pagina.

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

Eikenblad. Kinderkistje blankhout.

Het Eikenblad heeft de afmetingen (binnenkant): Lengte: 96 cm en breed 35,5 cm aan het hoofdeind en 33 cm aan het hoofdeind. De hoogte is 23 cm aan het hoofdeind en 20 cm aan het voeteneind.

€ 185,00  Voor bestellen en/of info zie onder aan deze pagina.

 

Voor andere kinderkisten klik  hier

Klik voor informatie over uitvaartverzekeringen

 

 

 

 

Voor een levering binnen een straal van 100 kilometer rondom Steenwijk is de bezorging gratis. Bij afstanden verder dan 100 km vraag ik een bedrag van € 50,-. Bezorging naar de eilanden: alleen de kosten voor de boot.

 

Voor meer informatie of bestellen kun je onderstaand formulier invullen; dan nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bellen of WhatsAppen mag natuurlijk ook: 06 50 20 86 01.

Naam

Email

Telefoonnummer

Bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.