Atalanta extra lang.

Een lange uitvoering van de ‘gewone’ Atalanta

De lengte aan de binnenkant is 210 cm. De breedte en hoogte zijn verder gelijk. De kist heeft 8 handvatten: 2 x 4 stuks aan de zijkanten en géén handvatten aan de ‘kopeinden’.

Vanzelfsprekend kan deze kist ook  gelakt worden geleverd in de gewensten kleur. (meerprijs: €50,00)

 

Blankhouten kist, onbehandeld.

– Acht handvatten (2 x 4) aan de zijkanten.

–  Afmetingen binnenkant: lengte 210 cm en breedte 60 cm aan het hoofdeind, terwijl het voeteneind 50 cm breed is. De maximale afmetingen inclusief handvatten aan de buitenkant zijn: 214 cm lang en breed; 74 cm. De hoogte is 42 cm.

–  Bekleding. De bekleding is ongebleekt katoen. Ook matras en hoofdkussen zijn van ongebleekt katoen. Matras en kussen zijn gevuld met houtkrullen: alles natuurlijke materialen!!

– Sluitingen: de sluitingen zijn de 8 bolletjes zoals te zien is op de middelste foto. Dat zijn schroeven met een houten balletje en kunnen eenvoudig worden ingedraaid. ze worden bij de kist geleverd in een houder.

 

 

De extra lange kist kost €475,00

 

Voor een levering binnen een afstand van 100 kilometer rondom Steenwijk is de bezorging gratis. Voor afstanden verder dan 100 km vraag ik een bedrag van € 50,-. Voor de eilanden komen er alleen de kosten voor de boot bij.

 

Voor meer informatie of bestellen kun je onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bellen of WhatsAppen mag natuurlijk ook: 06 50 20 86 01.

 

Naam

Email

Telefoonnummer

Bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Klik hier voor de privacyverklaring.